Bertil Wilhelmsson

Bertil Wilhelmsson Månadens profil RixDataBertil Wilhelmsson har varit Rix-användare och samarbetspartner sedan 1991.

Idrottsmedicinska startades 1984 för att ge möjlighet till behandling och rehabilitering vid idrotts- och motionsrelaterade skador, olycksfallskador och överbelastnings-skador.

Jag har varit trogen användare av RixData journalprogram för att det är enkelt och sparar mig mycket tid. Jag kan lätt notera och följa upp mina journaler- daganteckningar.

Mottagningen är vackert belägen centralt i Arvika med närhet till sim- och sporthall där rehabträningen genomförs samt startar upp träning enl. FaR

Mest fantastiskt tycker jag det är när jag har telefontid och någon gammal patient ringer och jag under samtalets gång tar fram alla uppgifter- tidigare journalanteckningar. Tidigare fick jag gå in i ett arkiv och börja leta!

Jag skulle inte kunna tänka mig att gå tillbaka till mitt gamla papperssystem. Jag är nöjd då det som jag behöver finns samt mycket mer som jag ännu inte tagit del av som kanske skulle underlätta än mer.

Samarbetet och supporten med RixData fungerar perfekt då jag får stöd och hjälp på min nivå då jag inte är intresserad eller arbetar vid datorn för övrigt i min vardag – Till dig som funderar på att skaffa ett journalsystem – Tala med Andreas och Mikael på RixData.

Övrigt
Jag har också ett företag som heter Snickeri Wiljan med inriktning snickeri-inredning-målning där jag laddar energi för att orka ge patienterna energi. Mina övriga intressen är friluftsliv, dans samt naturligtvis min familj.

 

 

Bertil Wilhelmsson

www.idrottsmedicinska.se

Läs som PDF

WinEazy Guld demoversion - RixData

WinEazy Guld | Journalprogram för dig - RixData

  • Enkelt och användarvänligt
  • Underlättar din administration
  • Kvalitetssäkrar din verksamhet
  • Sparar tid och pengar
  • Anpassas till just dig
  • Kostnadsfri komma-igång-hjälp
  • Godkänt för filöverföring till samtliga landsting i Sverige

 

RixData | Telefon 054-56 66 61

rixdata15

Följ oss i sociala medier

RixDataFacebook  RixDataTwitter   RixDataInstagram  RixDataLinkedIn

hbar

Skicka oss ett meddelande

Ditt namn *

Din epost *

Ditt meddelande

Jag godkänner behandling av personuppgifter. Läs mer här.

Folder

Folder-RixData