Så tycker användarna

Så tycker användarna RixData

Så tycker användarna

Du sparar 15-20 arbetstimmar per månad!

 

Fantastiskt program! Jag har använt program från RixData i många år och har aldrig haft några problem! Jag jobbar mycket med försäkringsärenden. Journalprogrammet är snabbt och jag tar fort fram de uppgifter jag önskar.
Stefan Nordbrant Luleå

Utmärkt support varje gång med personligt bemötande som är anpassat till den enskildes nivå.
Klas Olsson Humilitas AB Lerberget

Tack för ert vänliga bemötande när man ringer er support. Det uppskattas verkligen av oss användare.
Helena Borgenby KBT-mottagningen Ekerö

Det bästa med programmet tycker jag är journal och remmissvar. Andra funktioner jag använder är skicka räkning till landstinget och gruppbehandlingar. Det som främst blivit positivt för verksamheten är journalskrivningen.
Det vi tycker om är att allt finns i samma program. Det är lätta menyer och programmet utvecklas efter önskemål. Det är lätt att se att alla patienter blir registrerade genom att använda tidbok. Smidigt med dagsrapporter, statistik, journalföring, remissvar, intyg etc. Det vi kan säga om RixData som leverantör och samarbetspartner är att de ger snabb service och trevligt bemötande. De är lyhörda för att anpassa och förbättra programmet.
Lugnets Fysiocenter Åke Embretzen

Innan jag fick program från RixData satt jag 14 timmar varje månadsskifte och gjorde iordning remisser och samlings-räkningar. Nu tar det 1 minut att sammanställa allt och skicka till Landstinget. Jag har haft stor hjälp av programmet och haft mycket nöje med statistik. Jag har cirka 9500 patienter och över 75000 behandlingar registrerade där. Så jag är nöjd. Jag rekommenderar varmt programmet. Extra plus till Anders med sin pedagogik. Man känner sig som en förskoleelev men det fungerar bra.
Svenska Cityklinikerna Jan Tagestam

Jag har varit trogen användare av WinEazy journalprogram för att det är enkelt och sparar mig mycket tid. Jag kan lätt notera och följa upp mina journaler- daganteckningar.
Mest fantastiskt tycker jag det är när jag har telefontid och någon gammal patient ringer och jag under samtalets gång tar fram alla uppgifter- tidigare journalanteckningar. Tidigare fick jag gå in i ett arkiv och börja leta!
Jag skulle inte kunna tänka mig att gå tillbaka till mitt gamla papperssystem. Jag är nöjd då det som jag behöver finns samt mycket mer som jag ännu inte tagit del av som kanske skulle underlätta än mer.
Samarbetet och supporten fungerar perfekt då jag får stöd och hjälp på min nivå då jag inte är intresserad eller arbetar vid datorn för övrigt i min vardag. Till dig som funderar på att skaffa ett journalsystem – Tala med Andreas och Mikael på RixData. 
Bertil Wilhelmsson Idrottsmedicinska mottagningen Arvika

RixData som leverantör har en förmåga att finnas till hands när dom behövs. Jag tänker speciellt på en gång när hårddisken i min dator sa upp sig och jag snabbt behövde återkalla en säkerhetskopia av journalerna. Detta fick jag hjälp med sent en fredagskväll via fjärrstyrning. Grymt support. Snabbt och effektivt för god effekt!
Det som jag tycker är största styrkan i WinEazy journalprogram är att det är lätt att lära sig lägga upp journaler som passar bra för verksamheten med en utformning som följer en angiven kvalitetsstandard för svenska kiropraktorer.
Niclas Carlson Leg. Kiropraktor Gävle

Min arbetsdag har blivit enklare!
Tack för att Ni alltid är så vänliga och tålmodiga med mina konstiga frågor.
Anne-Christine Håkansson Malmö

Vi letade efter ett journalprogram som skulle passa vår verksamhet men det var stora problem att hitta något passande då de flesta var alldeles för dyra. Så när vi hittade WinEazy var valet självklart då det är ett smidigt och enkelt program och det gick att anpassa till vår verksamhet utan några problem och då till ett mycket bra pris. Vi började använda WinEazy journalprogram och blev samarbetspartners 2011.WinEazy journalprogram underlättar nu vårt arbete och skapar tid över till våra patienter, då det är mycket användarvänligt. Det har gjort vår vardag enklare.
Tomas Libäck Leg. Ortopedingenjör

Jag blev kund hos RixData redan i början av -90 talet. Programmet var beställt och kom hem på ett antal disketter. Det var fredag eftermiddag och jag hade packat upp min allra första dator. Hade ingen susning om hur jag skulle göra. Så jag ringde upp Anders Rixer. Sedan satt Anders med luren mot örat och instruerade mig, med stort tålamod, hur jag skulle göra för att installera programmet i DOS. Det tog några timmar. Jag var helt svettig och Anders var väl nära sammanbrott pga min okunskap. Men till slut var allt på plats.
Jag använde under flera år Lazy men övergick sedan till WinEazy som jag fortfarande använder dagligen på arbetet.
Programmet är mkt användarvänligt och snabbt att arbeta med.
De gånger, under alla dess år, som jag varit i behov av hjälp har supporten alltid varit förträfflig.
Jag kan varmt rekommendera RixData till alla som överväger vilket journalprogram som de ska välja.
Rygghälsan Björn Larsson AB

Vi på Frösön sjukgymnastik har använt Rix-program under cirka 15 års tid.Vi tycker det är ett fantastiskt program som avlastat och underlättat vårt administrativa arbete mycket. Vi har genom åren haft ett mycket givande och bra samarbete med RixData.
Leif  Widegren Frösön

Jag har under åren använt många olika system och kan jämföra dem ganska bra. Jag tycker WinEazy är klart bäst. Jag har inte tidigare i något annat system t.ex. kunnat lagra mina ljudfiler i journalen som jag kan i WinEazy. Väldigt smidigt. Att jag själv kan anpassa journalen med mina sökord exakt som jag vill ha dem är ytterligare en positiv sak.
Bakgrunden till att jag valde WinEazy journalsystem är att jag berättade för en vän i Australien att jag sökte ett bra journalprogram. Jag hade varit i kontakt med försäljare till ett par journalprogram som jag kände till från tidigare arbetsplatser, men kände mig inte helt nöjd. Vännen i Australien sökte på nätet och tipsade om RixData. Att jag sedan valde detta journalprogram har att göra med främst två saker; vänligt och proffsigt bemötande samt möjligheten att i journalen kunna spara ljudfiler.
Man får snabb och trevlig service då man behöver hjälp. Möjligheten att vara med och utveckla nya funktioner som man kommer på att man behöver är också jättebra. Nyligen fick jag vara med och ta fram en ny funktion för att skriva remisser. Kul!Jag upplever Logoleks samarbete med RixData som felfritt!
Logoped Miriam Hartstein

Journalprogrammet motsvarar mina förväntningar mycket bra och supporten får högsta betyg 10!
Tommy Karlberg Leg. Sjukgymnast

Det som var avgörande för oss när vi valde WinEazy journalprogram var att det direkt kändes användarvänligt. Vi fick ett mycket trevlig bemötande och pedagogisk undervisning. RixData är mycket seriösa, engagerade och bryr sig om sina kunder. De är väldigt måna om att allt är till belåtenhet. Systemet snabbar upp vår hanteringen av patientuppgifter och ger oss en överskådlig journal som är lätt att skriva ut och skicka vidare till t.ex. försäkringsbolag. Vi rekommenderar varmt WinEazy för dig som letar journalprogram!
Idrottsskademottagningen i Landskrona

Jag sökte ett journalsystem som också kunde hantera fakturering och hittade WinEazy på nätet. Systemet hjälper mig nu att bl.a hålla ordning på journaler, fakturor och kontantkvitton. Allt på ett ställe vilket underlättar avsevärt.De första kontakterna jag hade med RixData gav en mycket positiv känsla. Jag fick också en gratis demovisning via fjärrstyrning vilket sedan ledde till att jag investerade i WinEazy journalsystem.
Evalena Widin Psykoterpai och Handledning i Arvika

Ni är alltid så vänliga och har överseende med en som inte har tålamod med den nya tekniken.
Är mycket tacksam för all hjälp jag har fått från RixData genom åren.
Majru Svedberg Må Väl

Jag använder programmet till att skicka räkning till landstinget, journalskrivning där jag använder mig av färdiga journalfraser, kvalitstetsmätningar och arkivfunktionen för att koppla dokument. Tidsvinsten med redovisningsarbetet till landstinget är en annan sak som blivit positivt för min verksamhet.
Kerstin Bodestedt Hedemora

Varför jag valde och fortfarande använder WinEazy efter många år är enkelheten för oss användare. Det finns också stora möjligheter att ta ut statistik och den spännvidd av möjligheter som systemet ger oss. Jag använder programmet för att skicka räkning till landstinget, journalskrivning, kvalitstetsmätningar och räkning till organisationer/kunder. Det bästa med programmet är att det är enkelt.
Pentti Pitkänen Penttis sjukgymnastik & Idrottsskador

Supporten högsta betyg 10! När jag varit i behov av hjälp har jag använt mig av vanliga frågor och svar, supportforumet och telefonsupporten.  RixData har blivit bättre och bättre under mina år som användare och skulle jag ge ett tips till RixData skulle det vara: Keep going!
Berit Landfors Västerås

Vi använder även tilläggsprogrammet passersystem och det underlättar och spar mycket tid för oss. Patienterna upplever det som väldigt positivt och ett lätt sätt att komma in till träning. Patienterna registrerar sig själva i receptionen genom att skanna sitt träningskort.
Örebro Rehabcenter

Maken till support får man leta efter!
Hässelby sjukgymnastik

RixData motsvarar mina förväntningar mycket bra och har blivit bättre och bättre under min tid som användare! Vid behov av hjälp har använder jag supporttjänsterna vanliga frågor & svar, Fjärrsupport, epost eller telefonsupport.
Sven-Erik Lindström Leg. Kiropraktor

Jag hade pappersjournal innan och Rix-programmet har betytt jättemycket! Bra introduktionsutbildning.
Eva Larsson Örebro

Systemet fungerar jättebra. Vi är mycket nöjda. Vi använder dikteringsfunktionen och det tar vårdgivaren cirka 5 minuter och göra klart journalen för 15 patienter!
Levad Fysioterapi Västerås

Mycket pålitligt! Vid behov är det alltid lätt att få  bra support och komma i kontakt med er, som är väldigt viktigt och bra.
Agata Karmestål Lund

Det bästa med programmet är att man kan sköta både journalskrivning och räkningar i ett. Programmet har gjort att det har blivit mycket enklare administration och det är positivt!
Harry Iversen Nora

Jag valde systemet efter rekommendationer från en kollega. Jag tycker dett är enkelt utformat och har samtidigt många möjligheter. Sedan jag skaffade systemet har jag inte ångrat mig. WinEazy funkar jättebra för mina behov.
Jag har från början haft mycket fin kontakt med all personal på RixData, och servicen är snabb, tillmötesgående och effektiv. Jag gillar att de lägger så mycket tid på individuella lösnigar och installationer, jag har själv bytt datorer ett par gånger, och har alltid fått snabb och bra hjälp vid ominstallation och överflyttning av data.
Sara Vive Stockholm

Bästa och snabbaste servicen!
Anna Zarifnejad Västerås

Det har varit en ynnest att få arbeta med er genom alla år och min uppfattning är att ni tillhör en företagskultur som man gärna värnar.

 

 

Några av RixData användarprofiler

Bertil Wilhelmsson
Leg. Sjukgymnast Idrottsmedicinska i Arvika

Niclas Carlson
Leg. Kiropraktor

Thomas Libäck
Leg. Ortopedingenjör Fottekniska

Miriam Hartstein
Leg. Logoped Logolek

Evalena Widin
Leg. Psykoterapeut Psykoterapi & Handlednng i Arvika

Idrottsskademottagningen Landskrona
Idrottsmedicin, ortopedi, ortopedisk manuell terapi

Lena Honkanen
Karolinska Fotvården

Tommy Schill
Leg. Sjukgymnast Sjukgymnastcentrum

Rååpunkten
Sjukgymnastik rehab & träning

Åke Embretzén
Lugnets fysiocenter

Pentti Pitkänen
Penttis Idrottsskador & Sjukgymnastik

Sara Vive
Katarinaklinkiken Leg.Sjukgymnast, MScSpecialist Neurologisk sjukgymnastik

WinEazy Guld demoversion - RixData

WinEazy Guld | Journalprogram för dig - RixData

  • Enkelt och användarvänligt
  • Underlättar din administration
  • Kvalitetssäkrar din verksamhet
  • Sparar tid och pengar
  • Anpassas till just dig
  • Kostnadsfri komma-igång-hjälp
  • Godkänt för filöverföring till samtliga landsting i Sverige

 

RixData | Telefon 054-56 66 61

rixdata15

Följ oss i sociala medier

RixDataFacebook  RixDataTwitter   RixDataInstagram  RixDataLinkedIn

hbar

Skicka oss ett meddelande

Ditt namn *

Din epost *

Ditt meddelande

Jag godkänner behandling av personuppgifter. Läs mer här.

Folder

Folder-RixData