Sara Vive Legitimerad.Fysioterapeut

Sara Vive Leg. Sjukgymnast/Fysioterapeut Katarinakliniken

Sara Vive Leg. Sjukgymnast/FysioterapeutKatarinakliniken är en privat landstingsfinansierad sjukgymnastmottagning som verkar i två filialer i Stockholm. Vi är specialiserade inom Neurologi, dvs sjukdomar och skador i nervsystemet. Katarinakliniken startade sin verksamhet 1995. Mottagningen är inrymd i moderna, ändamålsenliga, handikappanpassade lokaler. Jag har arbetat på mottagningen i snart 11 år som vikarie på det mångåriga vårdavtal som mottagningen  har haft med Stockholms läns landsting. Sedan september i år har jag fått en egen aukorisering inom den nya vårdvalet för specialiserad sjukgymnastik, som just introducerats i Stockholm. Jag har ägnat  hela mitt yrkesliv åt att fördjupa mig inom neurologisk sjukgymnastik, innehar en magisterexamen samt  en specialistexamen inom neurologi. Sedan i år ägnar jag även en del av min arbetstid åt forskning om rehabilitering i ett sent skede efter stroke. Det är viktigt att jag effektivt kan skriva in patienter, föra journal, samt få en snabb överblick på behandlingar, åtgärder, statistik samt omsättning i min verksamhet.

Anledningen att jag valde WinEazy från RixData som system var att jag fick rekommendationer från en kollega. Jag tycker att systemet är enkelt utformat och har samtidigt många möjligheter. Sedan jag skaffade systemet har jag inte ångrat mig. Det fungerar jättebra för mina behov.

Jag har från början haft mycket fin kontakt med all personal på RixData, och servicen är snabb, tillmötesgående och effektiv. Jag gillar att de lägger så mycket tid på individuella lösningar och installationer, jag har själv bytt datorer ett par gånger, och har alltid fått snabb och bra hjälp vid om-installation och överflyttning av all data.

När jag nu har har börjat arbeta i det nya avtalet i vårdvalet kommer en del anpassningar i systemet att behövas vad gäller rapportering och fakturering till landstinget. Jag hoppas på att WinEazy kommer att kunna tillgodose också dessa nya behov, och jag har hittills fått uppfattningen att de på ett ambitiöst sätt försöker söka information och anpassa systemet för att fungera i det nya vårdvalets struktur. Jag ser mycket fram mot resultatet av detta arbete!

Jag rekommenderar varmt WinEazy journalsystem till kollegor.

Min fritid ägnar jag åt min familj, min man och mina två söner. Hemma hos oss är det mycket musik, och när jag får tillfälle ger jag mig även gärna ut i skogen och springer.

 

/Sara Vive
Leg Sjukgymnast, MSc
Specialist Neurologisk sjukgymnastik
www.katarinakliniken.se

 

Läs som pdf

WinEazy Guld demoversion - RixData

WinEazy Guld | Journalprogram för dig - RixData

  • Enkelt och användarvänligt
  • Underlättar din administration
  • Kvalitetssäkrar din verksamhet
  • Sparar tid och pengar
  • Anpassas till just dig
  • Kostnadsfri komma-igång-hjälp
  • Godkänt för filöverföring till samtliga landsting i Sverige

 

RixData | Telefon 054-56 66 61

rixdata15

Följ oss i sociala medier

RixDataFacebook  RixDataTwitter   RixDataInstagram  RixDataLinkedIn

hbar

Skicka oss ett meddelande

Ditt namn *

Din epost *

Ditt meddelande

Jag godkänner behandling av personuppgifter. Läs mer här.

Folder

Folder-RixData